Atelje Kreativ
Brodyr Lektioner

Hem  Embird  Bild  Kontakt  Om  FAQ  Nyheter  Länkar  Copyright  Innehållsförteckning          

Vem jag är och min väg till brodyr

Mitt namn är Monica Boberg. Intresset för sömnad och handarbete har funnits så länge jag kan minnas. 2000 var jag tvungen att köpa en ny symaskin. Det senaste på marknaden var symaskin med brodyrenhet men jag kunde inte förstå vitsen med en brodyrenhet så jag köpte enbart symaskinen. Min man däremot tyckte att jag kunde göra klubbmärkena för hans klubb (Skallsjö bågskyttegille) så det blev till att köpa brodyrenhet och programvara att skapa brodyrer i. Det var starten för min karriär.

Jag letade efter lektioner för mitt digitizing program på nätet och januari 2001 hittade jag Pfaff Digibuddies på Yahoo. Jennifer Pielow hade startat denna grupp för att hon ville själv lära sig att skapa brodyrer. Amy Webster är lärarinna. Utan dessa två kvinnor hade jag nog aldrig kommit hit jag är idag och jag är dem evigt tacksam.

Augusti 2002 startade jag Ateljé Kreativ. I början av Januari 2004 lades första versionen av webbsidan ut på nätet. Sidan har ändrat utseende några gånger fram till jag startade butiken Atelje Kreativ Maskinbrodyr.

Sakteliga började jag skriva lektioner och på Atelje Kreativ Maskinbrodyr lade jag upp ett helt gäng med både fria och köpelektioner. Nu (Nov. 2008) har jag kommit till ett läge där jag vill ha lektionerna på en egen sida så Atelje Kreativ Brodyr Lektioner såg dagsljuset. Hoppas du hittar den information du behöver och lär dig massor. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor, önskemål om lektioner eller bara vill prata brodyr.

 

Tillbaka

Hem  Embird  Bild  Kontakt  Om  FAQ  Nyheter  Länkar  Copyright  Innehållsförteckning          
Copyright ©2002-2016 Atelje Kreativ